Hogyan találd meg

Ha tudnád, hogy mit keresel könnyebb dolgod lenne...

Friss topikok

A szerelem egy döntés, bárkibe lehetsz szerelmes. Amiatt nem leszel szerelmes egy bénába, mert nem döntesz úgy, hogy szerelmes leszel belé. Ezért van az, hogy amikor szerelmes vagy nem látod a hibáit. Ha a hibáit látod először, nem döntesz úgy, hogy szerelmes leszel belé.

 

Szóval azért nem vagy szerelmes, mert úgy döntöttél nem vagy szerelmes. Nagyon érdekes, hogy a szerelmet keresik. Keresik az igazit. Ha-ha-ha. Figyelj barátom ez egy akkora csapda, és aki kitalálta az nagyon-nagyon okos volt. Most gondolj bele, amikor megvolt ez az érzésed, mert ugye biztos hogy volt egy ilyen érzésed és ha most nem vagy szerelmes, akkor biztosan kevesebbszer voltál szerelmes, mint az. Szóval általában az ember nem szerelmes. De vajon miért?

 

Mivel ha az ember nem szerelmes, akkor keresi a szerelmet. Mindig vágyik rá, valahogy ha nem is mondja ki, legbelül kutat azután és szomorkodik, hogy nem jön össze. Mert ez béna, a másik nem akarja, a harmadiknak akadt egy másik szerelme, a negyedik elhagyta a testét. Nyilván itt nem akarok nagyon rámutatni arra a részre, hogy érdek húzódik meg amögött, hogy Te ne tudd meg, hogy valójában mi is ez a szerelmi zagyvaság. Az Elme Gyilkosaiban olvashatsz róla bőven...

 

Na most adok neked egy feladatot, csak hogy lásd hogy valóban bárkibe szerelmes tudsz lenni. Menjél el egy tanfolyamra, vagy egy táncórára, vagy valahová ahol embereket figyelhetsz meg hosszabb ideig. És válassz ki valakit és döntsd el, hogy szerelmes vagy belé és nézd meg mi történik. Ha ez nem jön össze, nézz ki valakit és keress valamit benne, amit kedvelni tudnál. Ha ez sem jön össze akkor gyorsan menjél el arról a helyről, mert bajban vagy. :)

 

Na most van az a pillanat, amikor meglátsz valakit és huuuuuuu EZ AZ, és nekem ő kell. Nos, vajon mikor döntötted el, hogy szerelmes leszel belé, mert amint meglátod már az vagy, szóval a döntés már korábban jött. Hogy milyen korán és miért abba most nem mennék bele, de az biztos, hogy emiatt van az hogy az ember keresi az „igazit”. Ha tudná, hogy mi ez valószínű nem nagyon keresgetné, de mivel olyan titokzatos, ezért szeret eme csapdába esni.

 

Na nézzünk valami konkrétat. Pl. van egy párod, akibe szerelmes voltál, de már nem vagy. Vagy soha nem voltál szerelmes, és most sem vagy az. Miért nem vagy az? Hát azért mert a hibáit látod. Szóval látod a párod hibáit. És egészen addig amíg a hibáit látod nem tudsz szerelmes lenni belé. De hogyan tudnál ugye szerelmes lenni belé, mivel kicsi a melle, vagy túl nagy, vagy lapos a segge vagy akkora mint egy ház, illetve nem olyan hosszú, nem olyan vastag, nem olyan vékony, nem olyan színű, nem olyan….vagy olyan ellenszenves amikor ordibál, vagy amikor nem szól semmit, vagy horkol, vagy nőzik…

 

Szóval látod, hogy miért olyan nehéz szerelmesnek lenni. El kell kezdened megfigyelni a pozitív pontokat. Kezdheted fokozatonként, hogy nem olyan nagy a melle, de formás a popója, vagy lapos a popó de formás az arca. Nem olyan szinű, de milyen kedves. Ordibál, de ha nyugodt csilingel…

 

Aztán minél gyakrabban megfigyeled ezeket a pozitív tulajdonságokat, annál közelebb kerülsz ehhez a frekvenciához. Teljesen mindegy, hogy külső vagy belső tulajdonságról beszélünk. A lényeg, hogy kezd el megfigyelni. Nem erőltetni kell, csak légy érdeklődő, hogy mi az ami valóban tetszik benne. Ha sokat vagy vele, garantálom találni fogsz valamit.  

 

A másik, hogy pl. már évtizedek óta kutatsz és inkább egyedül maradsz, mint egy rusnya köcsöggel vagy egy idétlen bénával. Na most kire is gondolsz amikor az idétlen bénát mondod. Nézd meg tudsz-e találni valami kedves ügyeset eme idétlen bénában.

 

Egyébként működik a másik oldal is, az amikor első látásra keresgélsz, és megtalálod és HUUUUU ez az, és mondod neki a szerelmet és Ő röviden elküld és Te mégjobban vágysz rá és keresed a lehetőséget, hogy összefuthass vele újra és valahogy az imádatodat kölcsönössé tudd tenni. Van egy jó hírem, összejöhet csak elég kitartónak kell lenned és megtudni mire van szüksége és azt szolgáltatni neki. Lehet, hogy most nem vagy neki férfi, vagy nő de mint haver teszel neki 1-2 szívességet és már közelebb vagy, aztán megint-megint. De tarts ki, ha nehézséged van ebben, javallom „Amer Első Halála” könyv olvasását ami a döntésről szól.

 

A legértékesebb tulajdonság a kitartás, hogy mennyire vagy kitartó, mennyire vagy elszánt. Ilyen tulajdonságokkal kevesen rendelkeznek, illetve kevesen hajlandóak rá, és ha Te hajlandó vagy rá nyertél, a konkurrenciát legyőzöd, csak idő kérdése!

 

Egyébként emlékszek egy csajszira akinek komoly kapcsolata volt. Gyönyörű pár volt, úgy külsőleg, teljesen egymáshoz illettek. És egy köpcös idősebb kopaszodó fickónak nagyon tetszett ez a lány évekig levelezgetett, telefonálgatott neki. És a csajszi mondta nekem, hogy mit akar ez a fickó tőle, amikor tökéletesen ronda és neki van komoly kapcsolata is. 3 év kellett és a csajszi hozzáment ehhez a köpcös úrhoz és gyereket szült neki.

 

Szóval összefoglalva a szerelem az egy döntés és bárkibe tudsz szerelmes lenni. Megismételném BÁRKIBE, még abba a csajba vagy pasiba is akivel éppen most akarsz szakítani, vagy amibe már beletörődtél, hogy az már úgysem változik. Az a jó hír, hogy azért tud változni mert nem neki kell megváltozni, hanem neked kell megfigyelned azt amit kedvelsz benne.

 

Na most nyilván ez az írás egy töredéke a témakörnek, vannak itt még nagyon fontos elemek amelyeknek lehetséges hogy még fontosabbak az eddig említettektől. Pl. az őszinteség. Erről is lehetne egy külön írás. Ha mindig őszinte tudsz lenni és nem tartod vissza magad attól való félelmedben, hogy megbántasz valakit akkor szerencsés ember vagy. Pl. most látod meg először ruha nélkül, és nem tetszik amit látsz. Na ha ebben a pillanatban elharapod a nyelved szerencsétlen leszel, csak kellemetlenül feszengtek. De ha megmondod, hogy hát ez nem az amit vártam, és most mitévő legyek? Ha erre elszalad akkor már nincs is gondod, ha ottmarad és mond valamit akkor kiderül, hogy ….

 

De ez egy másik téma, remélem 1-2 embert felébresztettem eme írással! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyantalaldmegazigazit.blog.hu/api/trackback/id/tr102498540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildicó 2010.12.16. 13:09:57

Ezek a Te gondolataid vagy idézetek?

Szikla Szilárd 2010.12.17. 00:36:50

Megtisztelő, hogy idézeteknek is lehet nézni. Megfigyeléseim gyümölcse eme íromány, de remélem lassan idéznek! :)
süti beállítások módosítása